Росія не пускає українську делегацію на суд до Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія не пускає українську делегацію на суд до Савченко

Росія не пускає українську делегацію на суд до Савченко
Джерело:  online.ua

Уповноваженого президента України з питань мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірину Геращенко, яка прямувала на суд у справі української льотчиці  Надії Савченко, не впустили в РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку прес-секретаря українського президента Святослава Цеголко в Facebook.

За його словами, прикордонник заявив, що Геращенко - "небажана особу для перебування в РФ".

Цю інформацію також підтвердив народний депутат Олексій Рябчин, який разом з Геращенко в складі української делегації прямував в РФ на суд у справі Савченко.

За словами Рябчина, Росія заборонила в'їзд Геращенко на свою територію до 2021 року.

"Ірину Геращенко не пустили в Росію! Члену ПАРЄ і Мінськом переговірнику заборонили в'їзд до 2021 року! Ганьба!" - пише Рябчин.

"Українська делегація без І.Геращенко направляється в суд #freesavchenko. Три години на кордоні перевіряли паспорти 10 осіб!" - додав він.

Нагадаємо,  Росія відмовилася пропустити через кордон  групу підтримки незаконно утримуваної на території РФ української льотчиці і нардепа Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?