Росія не зрадіє: українка на важливій посаді в Канаді вразила мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія не зрадіє: українка на важливій посаді в Канаді вразила мережу

Росія не зрадіє: українка на важливій посаді в Канаді вразила мережу
Джерело:  Голос Америки

У мережі обговорюють  призначення міністром закордонних справ Канади Христі Фріланд, українки за походженням, відзначаючи, що таке рішення канадського уряду не сподобається Кремлю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Голос Америки.
В уряді прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо Фріланд займала пост міністра міжнародної торгівлі. Її призначення главою канадського МЗС привернуло велику увагу коментаторів і дипломатів. На думку оглядачів, призначення Фріланд, яка пишається своїм українським корінням і активно підтримує українські традиції, не потішить Росію.

Читайте також: Допомога у війні з Росією: Україна отримала сумну новину з Канади
«Росія не зрадіє новому міністру закордонних справ Канади Христі Фріланд - вона в списку нев'їзних через підтримку України і санкцій проти Росії», - написала в Twitter журналіст CBC Сьюзан Ормістон.



"Ого! Один з кращих журналістів стає міністром закордонних справ», - зазначила відома західна журналістка Юлія Йоффе.



«Великий друг України», - пише про Фріланд експерт аналітичного центру Hudson Institute Анна Тобурн.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, слідом за канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом, скасував свою участь у Всесвітньому економічному форумі в Швейцарії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?