Росія обладнає біля українського кордону 5 військових комплексів
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія обладнає біля українського кордону 5 військових комплексів

Росія обладнає біля українського кордону 5 військових комплексів
Джерело:  Комерсант

Міністерство оборони Росії має намір замінити 330 військових баз і складів на 24 перевалочно-логістичних комплексів, один з яких буде в окупованому Криму і ще 5 - поблизу українського кордону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російську газету Коммерсант.
Джерело видання в Міноборони Росії пояснює такі плани бажанням "знизити витрати майже вдвічі - до 14,8 млрд руб" і "розширити логістичні можливості для постачання армії". Згідно проекту будівництва виробничо-логістичних комплексів Міноборони РФ, до 2017 Севастополі, в 2016 році - в селищах Михайлівське, Койсуг, Краснофлотський, в Армавірі і Бутурліновці.
Видання також опублікувало карту з запланованими комплексами.

Повідомляється, що командуванню Південного, Центрального і Східного військових округів доручено до 1 квітня розпочати вивільнення територій під будівництво ПЛК від матеріальних запасів і військової техніки. А до 1 березня командуванню всіх флотів і округів потрібно переробити тактико-технічні завдання на будівництво комплексів з урахуванням характеристик техніки, яка там зберігатиметься.
Раніше повідомлялося, що російський історик Валерій Соловей поділився думкою про можливий розвиток подій на Донбасі і про плани Росії щодо України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?