Росія - офіційно спонсор тероризму: мережа вирує через рішення ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія - офіційно спонсор тероризму: мережа вирує через рішення ЄС

Росія - офіційно спонсор тероризму: мережа вирує через рішення ЄС
Джерело:  online.ua

У мережі активно обговорюють рішення суду Євросоюзу, який залишив в силі санкції проти російського виробника "Буків" - концерну "Алмаз-Антей".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Нагадаємо, у своєму рішенні суд зазначає, що Рада ЄС представила переконливі докази того, що Росія відправляє зброю сепаратистам на Донбасі. "Алмаз-Антей", що виробляє озброєння для Росії, тим самим опосередковано підтримує порушення територіальної цілісності України.
"Історичне рішення. Офіційно доведено, що Росія - спонсор тероризму", - прокоментував новину колишній депутат Держдуми РФ Костянтин Боровий.

Читайте також: Дядьку, ти дурень? У мережі висміяли слова путінського віце-прем'єра про санкції
Pavel Stepanets: Ось це новина, а ми то думали, що це шахтарі після зміни клепали Буки, танки, ППО, БТРи, патрони і снаряди всіх видів! Здивували!

Andriy Afanasenko: Це дійсно історичне рішення. Ватники, засунувши голову в пісок, завжди кричали: "Дайте нам докази! Не газетні статті та укропські вигадки, а юридичні рішення офіційних органів! Нас там немає!" Ну ось тепер можна їх тикати носом. І це тільки початок, я певен. Попереду ще рішення по МН-17, за позовами України в суд ООН і багато іншого. Рашка буде поколіннями виплачувати компенсації Україні.

Віра Гончарук: Тепер до відповіді залишилося притягти.



Як повідомляв ONLINE.UA, британський пропагандист ДНР Грем Філліпс звернувся до президента США Дональда Трампа з проханням провести "нове незалежне розслідування катастрофи MH17".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?