Росія окупувала найважливіший для України простір: з'явилися небезпечні приклади
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія окупувала найважливіший для України простір: з'явилися небезпечні приклади

Росія окупувала найважливіший для України простір: з'явилися небезпечні приклади
Джерело:  online.ua

Заборона в Україні російського телеканалу «Дождь» була адекватною, позаяк пропаганда Росії давно просочилася в український інформаційний простір.
Таку думку в своєму блозі на ONLINE.UA висловив політтехнолог Олексій Голобуцький.
«Так, ми недозволено розслабилися», - сказав Голобуцький.
За його словами, Україна дозволила практично повністю окупувати свій інформаційний простір.

Читайте також: Журна ліст російського "Дождя" насмішив антиукраїнським вчинком: з'явилося відео
«На четвертому році війни для кожного другого все ще актуальні "мишебраття" (на сході країни цим хворіють взагалі мало не поголовно - ракетні і мінні обстріли "іхтамнетів" не допомогли отямитися)», - говорить Голобуцький.
«Війна десь там, далеко. Терористи на шоу? Серіал з героями-бойовиками? Шкарпетки "вироблено в ДНР"? Карта України без Криму? "А що таке? Ну, не можна ж прямо ось так...", - продовжує політтехнолог.
"Можна, можливо. І потрібно. У гібридній війні не вистояти, здавши національний інформаційний простір, дозволивши агресору відкрито закріплювати свої дефініції в головах наших співгромадян: "внутрішній конфлікт", "люди з іншою точкою зору", "особлива думка Донбасу", "вони просто борються з незаконною владою", "один народ" тощо», - вважає Голобуцький.
Повний  текст блога Олексія Голобуцького читайте на ONLINE.UA: Мало просто не любить Путина: канал "Дождь" тоже воюет против Украины

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?