Росія опинилася в епіцентрі гучного скандалу в ПАРЄ
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія опинилася в епіцентрі гучного скандалу в ПАРЄ

Росія опинилася в епіцентрі гучного скандалу в ПАРЄ
Джерело:  online.ua

Парламентська асамблея Ради Європи звинуватила російського депутата Леоніда Слуцького у зливі інформації російським ЗМІ, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

Так, зазначається,що очільник Моніторингового комітету ПАРЄ Роберт Гейл відправив офіційного листа віце-спікеру Держдуми Петру Толстому. В ПАРЄ стверджують, що Слуцький порушив правила асамблеї, переказавши в інтерв'ю російським медіа зміст закритого засідання комітету.

"У листі йдеться, що російський депутат назвав представників опозиції та громадських організацій Росії, що брали участь у слуханнях, "джерелами кривозеркалля". На його думку, вони "представляють вузький прошарок громадянського суспільства і не відображають інтереси більшості росіян",- сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що Леонід Слуцький також відомий через гучний секс-скандал що трапився минулого року. Одразу три журналістки звинуватили Слуцького у домаганнях. Кореспондент Російської служби "BBC" Фаріда Рустамова знайшла запис розмови у кабінеті Слуцького, на якому чути, як він до неї чіпляється.

Окрім того, 14 грудня у Парижі Слуцького вигнали із засідання підкомітету ПАРЄ.

Як повідомляв ONLINE.UA, через певні юридичні суперечки українська делегація може втратити можливість бути присутньою на заходах ПАРЄ протягом осінньої сесії. Це пов’язане з відмовою нового складу відвідувати засідання та неможливість повноцінної участі старого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?