Росія показала нове відео з авіаударами по Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія показала нове відео з авіаударами по Сирії

Росія показала нове відео з авіаударами по Сирії
Джерело:  РІА Новини

Міністерство оборони Росії показало відео завдання авіаударів винищувачів Су-33 з авіаносця "Адмірал Кузнєцов" по бойовиках угруповання Джабхат ан-Нусра в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
За даними російського оборонного відомства, в результаті "масованого вогневого удару" 15 листопада було знищено велике бандформування угруповання, загинули близько 30 терористів, включаючи польових командирів.
У Міноборони РФ зазначають, що вперше в операції задіяний єдиний авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов". Зараз крейсер знаходиться в Середземному морі на чолі угруповання Північного флоту.
Читайте також: На кордоні з Україною по тривозі піднято армію Росії: з'явилися деталі

Крім того, бере участь в операції сторожовий корабель "Адмірал Григорович", який завдав удару по позиціях бойовиків у Сирії крилатими ракетами "Калібр". Також в операції були задіяні берегові ракетні комплекси «Бастіон».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше користувачів мережі вразило драматичне відео, на якому показано, як в Сирії намагаються знищити автомобіль смертника терористичного угрупування ІДІЛ, набитий вибухівкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?