Росія показала "врятований екіпаж" затонулого крейсера "Москва"
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія показала "врятований екіпаж" затонулого крейсера "Москва"

Росія показала "врятований екіпаж" затонулого крейсера "Москва"
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ опублікували відео, на якому, за їхніми словами, зображено екіпаж ракетного крейсера "Москва", який затонув в Чорному морі після удару українськими ракетами.

Джерело: відео  РБК

Росія показала нібито врятований екіпаж Москви

Головнокомандувач ВМФ адмірал Микола Євменов та командування Чорноморським флотом зустрілися у Севастополі з екіпажем затонулого ракетного крейсера «Москва», повідомляє Міноборони Росії, - вказано у коментарі до відео.

Євменов повідомив "екіпажу крейсера", що вони продовжать службу у ВМФ РФ.

Екіпаж крейсера становить 510 осіб. За різною інформацією, було врятовано 56 моряків.

Нагадаємо, що 13 квітня українські протикорабельні ракети "Нептун" були застосовані проти флагману Чорноморського флоту РФ ракетного крейсера "Москва".

Після цього крейсер із 16 крилатими ракетами був виведений з ладу та затонув.

Експерти з'ясували, що у момент потрапляння ракети корабель перебував на схід від острова Зміїний – 80 морських миль від Одеси і 50 морських миль від українського узбережжя. Точні координати в момент удару українських ракет по російському крейсеру 45°10’43.39″N, 30°55’30.54″E.

Вибух стався о 18.52 за київським часом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?