Росія потрапила в черговий конфуз з підготовкою ЧС-2018: в мережі сміються над фотоляпом
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія потрапила в черговий конфуз з підготовкою ЧС-2018: в мережі сміються над фотоляпом

Росія потрапила в черговий конфуз з підготовкою ЧС-2018: в мережі сміються над фотоляпом
Джерело:  online.ua

Росія в черговий раз зганьбилася в ході підготовки ЧС-2018 з футболу. Організаційний комітет чемпіонату розмістив в аеропорту Нижнього Новгорода рекламу спортивного заходу, в якому допустив грубу помилку.

У мережі сміються над черговим ляпом Росії, активно публікуя його фотодокази, передає ONLINE.UА.

Йдеться про те, що в рекламі мундіалю була допущена помилка в назві міста Нижній Новгород. Привітальний напис свідчить: "Ласкаво просимо в Нижній Новгодор".

Після цього ляпу росіяни почали порівнювати неправильну назву міста з серіалами "Гра престолів" і "Володар кілець", а деякі навіть знайшли в цій ситуації натхнення для поезії.

"Світлофори, держмита, збори і митниці, Я не знаю, вбрід або на дно ця доріжка, Ти живеш під каблуком, у мене - Новгодор під підошвою", "В нижегородському аеропорту гостей зустрічають як в Середзем'ї", "До чого тут Середзем'я? Новгодор - це двоюрідний брат Дамблдора","Є Мордор, а є Нижній Новгодор"," Новгодор звучить як щось з Толкієна, по типу «ельфи з Новгодора»","Новгодор - звучить як ім'я для персонажа російської Гри престолів. Рівень готовності до ЧС-2018 на обличчя", - сміються в мережі росіяні.

У прес-службі нижегородського аеропорту Стригіно підтвердили, що в рекламі була допущена груба помилка. Представники повітряної гавані підкреслили, що рекламний напис вже демонтується і скоро на його місці буде розміщено коректна реклама.

Слід зазначити, що для Росії це не перший ляп з помилкою в рекламі ЧС-2018. Раніше в офіційному буклеті до мундіалю в довідці про місто Нижній Новгород, де будуть проходити матчі, помістили фото міста Великий Новгород.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Росії почав рушиться стадіон, побудований до ЧС-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?