"Росія повинна піти": в Кремлі нарешті відреагували на вимогу Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

"Росія повинна піти": в Кремлі нарешті відреагували на вимогу Трампа

"Росія повинна піти": в Кремлі нарешті відреагували на вимогу Трампа
Джерело:  online.ua

Офіційна представниця міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що США повинні виконати свої обіцянки, зокрема про виведення військ з Сирії, перш ніж звертатися до Росії з вимогами покинути Венесуелу, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Як відомо, на днях американський лідер Дональд Трамп заявив, що Росія "повинна піти" з Венесуели і для досягнення цього Вашингтон розглядає "всі варіанти".

"Перш ніж давати поради комусь звідкилясь йти Сполученим Штатам потрібно реалізувати власну концепцію виходу, зокрема з Сирії", - сказала вона.

 Глава комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачев назвав неприйнятним висловлювання Трампа.

"Це абсолютно неприйнятна заява, по-перше. Це заява, яка, зрозуміло, загрожує своєю непрозорістю, непродуманістю, непередбачуваністю, а тим самим і небезпекою, по-друге... Сподіваюся, що Венесуела буде продовжувати залишатися для Росії добрим і надійним партнером. Ми до цього абсолютно точно готові", - сказав російський чиновник.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  верховний головнокомандувач об’єднаних Збройних сил НАТО в Європі генерал Кертіс Скапарротті застеріг перед зростаючою російською загрозою  і закликав до розміщення більшої кількості військових і кораблів для стримування РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?