Росія придумала нове звинувачення на адресу України
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія придумала нове звинувачення на адресу України

Росія придумала нове звинувачення на адресу України
Джерело:  РІА Новини

Авіаційні повідомлення України про встановлення небезпечних для польоту зон в повітряному просторі Криму та нейтральних водах є "черговою незрозумілою спробою влізти в "суверенний" простір Росії".


Читайте також: Дуже крута операція України: в мережі пояснили ситуацію з ракетами біля Криму


Про це заявили у Федеральному агентстві повітряного транспорту (Росавіації), повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"В черговий раз в порушення вимог Міжнародної організації цивільної авіації (ІКАО) Україна не погодила свої дії щодо встановлення небезпечних зон над нейтральними водами з Держкорпорацією по організації повітряного руху", - заявили в Росавіації.


"Політично мотивовані дії української сторони переходять за межу розумного і носять виключно провокаційний характер, - додали у відомстві. - Росавіація вважає за необхідне негайно проінформувати ІКАО та представників держав-членів ІКАО про той безпрецедентний виклик, який Україна зробила основам міжнародної аеронавігації".


У той же час в Росавіації заявили, що повітряний простір над Кримом окупаційна "влада" не закриватиме.


Нагадаємо, раніше  в Росавіації вже висловлювали своє обурення наміром України провести ракетні стрільби в повітряному просторі Криму.


Як повідомляв ONLINE.UA,  секретар РНБО України Олександр Турчинов пояснив, де кінчається "суверенний простір Росії", і заявив, що Україна буде проводити стрільби де і коли захоче.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?