Росія приголомшила соцмережі божевільної воєнної ідеєю: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія приголомшила соцмережі божевільної воєнної ідеєю: опубліковано фото

Росія приголомшила соцмережі божевільної воєнної ідеєю: опубліковано фото

У мережі жорстко висміяли ідею російських зброярів, які зібралися будувати літаючий авіаносець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Олексія Гвоздєва.
"Тільки не ржите", - написав він і виклав скріншот російського видання "Військово-промисловий кур'єр".
У статті, яка привернула увагу блогера, йдеться про розробці літаючого авіаносця, який, на думку росіян, прийде на зміну нинішнім водоплавним кораблям.
Варто зазначити, що в самій статті основну увагу приділено історії розвитку авіаносних кораблів, а також претензій росіян на майбутнє лідерство в цій сфері.


Читайте також: Названі території Росії, на котрі буде дуже серйозно впливати Китай


При тому темі розробки "літаючих авіаносців" присвячений лише один абзац: "Літаючі авіаносці сьогодні здаються чимось фантастичним. Але і в 1917 році уявити собі, що буде створений такий корабель, як  "Адмірал Кузнєцов" (котрий насмішив весь світ своїм походом з Мурманська до Сирії  - Ред.), могли тільки письменники-фантасти. Тому цілком ймовірно, що "правнуки" "Адмірала Кузнєцова" будуть борознити не моря, а повітряний океан".




В соцмережах це повідомлення викликало сарказм і глузування.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про наміри Росії спрямувати до окупованого Криму новітні зенітно-ракетні комплекси "Бук-3М".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?