Росія продовжить відстріл бойовиків на Донбасі: з'явився прогноз щодо війни
Категорія
Події
Дата публікації

Росія продовжить відстріл бойовиків на Донбасі: з'явився прогноз щодо війни

Росія продовжить відстріл бойовиків на Донбасі: з'явився прогноз щодо війни
Джерело:  online.ua

Війна на Донбасі в 2017 році триватиме, при цьому спецслужби Росії будуть і далі позбавлятися від бойовиків, які особливо відзначилися.
Такий прогноз дав політтехнолог Олексій Голобуцький в своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
Він прокоментував візит американського сенатора Джона Маккейна в Донецьку область, а також сказав про те, що це означає для України.
"Нам приємна підтримка Маккейна, і сам він відмінний дід. Його візит позначає планку, нижче якої Трампу не дасть опуститися Конгрес. І, судячи з усього, ця планка буде помітно вище, ніж в 2016-му: більше сприяння, більше військової і технічної допомоги, більше уваги. Але, безумовно, ніхто не розраховує, що війна припиниться в 2017-му. І навіть 2018-й - надмірний оптимізм", - сказав політтехнолог.
Читайте також: В США висловилися про чутки, що Україну принесуть в жертву Путіну: опубліковано відео
Він підкреслив, що те, що відбувається на Донбасі - це не "локальний конфлікт", а вторгнення Росії.
"Був би це насправді "локальний конфлікт" - та скільки там цих "Л-ДНР"! Звільнили б протягом декількох тижнів, добре підготувавши і організувавши наступ (хоча так, організація святкового нагородження героїв Світлодарської дуги показала, що з військовою логістикою навіть поза бойових операцій у нас все так само туго, тим то це теж ближче до 2018-го стало б можливим). Але це - військове вторгнення ядерної 140-мільйонної держави в 1/9 суші", - зазначив Голобуцький.
На його думку, російські спецслужби будуть позбавлятися від бойовиків, які відзначилися.
"Так, концепція у агресора змінюється в сторону "повісити терористів ДіРи на український бюджет" і протягнути в український парламент. Але хто ж їм дасть? Так що ситуація на фронті збережеться приблизно в нинішніх рамках. Хіба що ще десь "спрямимо дугу" . Ну, і відстріл ФСБ тих, які особливо відзначилися (чит. "засвітилися"), терористів триватиме", - вважає політтехнолог.

Більше  читайте в відеоблозі Олексія Голобуцького на ONLINE.UA: Трамп ударит по России, а у Путина не выйдет поменять Донбасс на Крым: прогноз-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?