Росія провалила зимово-весняний наступ та перейшла до оборони — Буданов
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія провалила зимово-весняний наступ та перейшла до оборони — Буданов

Росія провалила зимово-весняний наступ та перейшла до оборони — Буданов
Джерело:  online.ua

31 березня 2023 року провалилася чергова спроба російського наступу. Росія перейшла до стратегічної оборонної операції з метою утримання захоплених територій.

Джерело: голова ГУР Кирило Буданов

Армія РФ провалила зимово-весняний наступ

Кирило Буданов заявив, що 31 березня 2023 року провалилася чергова спроба російського наступу – так званого зимово-весняного.

31 березня вони мали вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей. Знову-таки, це навіть не п'ята вже спроба, яка провалилася, — зазначив голова ГУР.

Наступального потенціалу для проведення стратегічної наступальної операції у Росії станом на зараз нема і найближчим часом не буде.

Росія перейшла до стратегічної оборонної операції. Їхнє завдання – це утримати захоплені наші території, зірвавши нашу наступальну операцію щодо їх звільнення, — наголосив глава розвідки.

Росія перейшла до оборони за виключенням двох районів

За словами Буданова, винятками є два райони.

Перший — спроба захопити Бахмут. Треба теж відверто сказати, що Бахмут вони ось майже захоплюють, згідно їх же особистих заяв, з червня 2022 року. Скоро буде календарний рік. Там ситуація складна, але все ж таки Бахмут як стояв, так і стоїть. Друге — це спроба зробити напівохоплення Авдіївки з північного боку, там поряд знаходиться основний фронт Мар'їнки, в принципі спроба активних дій там», — зазначив голова ГУР.

При цьому з приводу контрнаступу України Буданов порадив "не слухати весь той шлак, який несеться інтернетом" про те, що він "зараз почнеться" чи що "його скасували".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?