росія розпочинає нову інформаційну атаку проти України. Як протистояти — прямий ефір «Свідомі про несвідоме»
Категорія
Україна
Дата публікації

росія розпочинає нову інформаційну атаку проти України. Як протистояти — прямий ефір «Свідомі про несвідоме»

росія розпочинає нову інформаційну атаку проти України. Як протистояти — прямий ефір «Свідомі про несвідоме»
Джерело:  online.ua

У чому полягає нова хвиля інформаційної війни росії проти України та як їй протистояти обговорять 22 грудня о 19:00 у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Як росія намагається розділити українців

Російські війська не здатні перемогти Україну на полі бою, російські політики неспроможні обманути та купити Європу і США, а росіяни виключені з порядку денного та ізольовані.

Саме через це росіяни вкладають всі наявні ресурси, щоб спровокувати розкол серед українців.

Використовуючи свої КДБ-ні методи маніпуляції, страху та залякування людей, вони намагаються розсварити українців між собою.

Можливо, серед українців сховалось ще багато людей, які симпатизують диктатурі та терору. Є лідери думок, які за гроші дестабілізують ситуацію у суспільстві для послаблення українців.

Як протистояти інформаційній війні росії проти українців

Сила українців в єдності. Завдяки тому, що громадяни України об‘єдналися від самого початку повномасштабного вторгнення, не сталося втрати суверенної держави. Абсолютної невдачі зазнав триденний російський бліц-криг.

Зараз українці виборюють свободу та незалежність високою ціною: наші бійці та бійчині - на фронті. Люди в окупованих містах ховають українські книжки та прапори і самі ховаються від катівень. Діти, які не побачать батьків і батьки, які не побачать дітей. Мами, які не сплять ночами, ховаючи своїх дітей від ракетних атак та атак дронів в укриттях…

Українці мають бути єдині та об‘єднані як ніколи. Бути одним цілим, щоб наблизити та вибороти нашу перемогу.

Як не допустити, щоб ті, хто підтримує путінський режим запустили нову інформаційну атаку проти українського суспільства обговорять у новому випуску етерів «Свідомі про несвідоме».

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?