Росія серйозно озброює свого союзника: в мережі хвиля обговорень
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія серйозно озброює свого союзника: в мережі хвиля обговорень

Росія серйозно озброює свого союзника: в мережі хвиля обговорень
Джерело:  ria.ru

Президент Росії Володимир Путін

 домовився про продаж Індії російської зенітної ракетної системи великої дальності С-400 «Тріумф», а також про спільне виробництво кораблів і вертольотів Ка-226Т.


Відповідна угода була підписана російським лідером на зустрічі з прем'єр-міністром Індії в Гоа 15 жовтня, передає ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Очікується, що в будівництві літаків будуть задіяні холдинг "Вертольоти Росії", "Рособоронекспорт", а також індійська корпорація HAL.

За словами російського віце-прем'єра з питань військово-промислового комплексу Дмитра Рогозіна, контракт передбачає будівництво 200 вертольотів, і ця цифра може бути подвоєна.
Ка-226Т- легкий багатоцільовий вертоліт, злітна маса якого становить 3,4 тонни, він призначається для перевезення до 1,5 тонни вантажів або до семи пасажирів на відстань 600 кілометрів.
Договір про будівництво кораблів проекту 1356 в Індії і Росії передбачає співпрацю в області безпеки в використання інформаційно-комунікативних технологій.


С-400 «Тріумф»- багатоканальна зенітно-ракетна система, здатна вражати повітряні об'єкти, включаючи літаки, вертольоти, безпілотники, крилаті ракети і тактичні балістичні ракети з максимальними швидкостями до 4800 метрів в секунду.
На озброєння в Росії ця система була прийнята в квітні 2007 року.
Варто відзначити, що в соціальних мережах по-різному зустріли повідомлення про такий серйозний збройовому контракті.


Настоящий Человек:  «Ось поясніть, я розумію танки-вертольоти поставляти і калашами торгувати, їх можна розбомбити в разі чого, але постачати неімеющімі аналогів ЗРС, навіщо, навіщо там розбазарювати все досягнення вчених і інженерів».


Родриго Дутерте: «А як же "вічне братство" з китайцями? Адже Індія вічний ворог Китаю!?».

Nikolay Nagorny: «Рогозін цю цифру не лише подвоїть, але й потроїть!».

Правдоруб Бонифатьевич: «До останнього візит до Індії був під загрозою зриву і тільки 2 дні тому, надавши позику Індії на 1,5 лярду всього під смішні 1,4% на 9 років - Індія погодилася впустити ізгоя до себе в країну ..... а ви там тримайтеся, гарного вам настрою ...».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  французькі журналісти, котрі побували на Донбасі, довели участь Росії у агресії та окупації цього регіону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?