Росія щосили використовує журналістів CNN на Донбасі: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Росія щосили використовує журналістів CNN на Донбасі: з'явилися фото і відео

Росія щосили використовує журналістів CNN на Донбасі: з'явилися фото і відео
Джерело:  InformNapalm

Російські пропагандисти 25 січня випустили в ефір відеоролик з нібито "журналістами CNN" на передових позиціях бойовиків ДНР під Авдіївкою.
Про це повідомляє з посиланням на волонтерів informnapalm.org.
"Відео з заголовком "Журналісти CNN на передових позиціях армії ДНР". Короткий відеосюжет знятий в пропагандистських цілях на позиціях російсько-терористичних сил в районі промзони Авдіївки", - йдеться в повідомленні.
При цьому "в якості головних героїв сюжету використовуються іноземні журналісти, які ставлять бойовикам запитання про президента США Дональда Трампа і про те, "чи Трамп дружитиме з Росією?"
Читайте також: Бо йовики ДНР вдарили по мирній Авдіївці, багато руйнувань: опубліковані фото
Варто зазначити, що протягом усього сюжету імена журналістів не вказуються, демонструється лише згадка: "Журналісти CNN".


При вивченні ролика волонтери ідентифікували американських журналістів - ними виявилися кореспондент Нік Патон Волш і його оператор Скот Маквеіні.
Уолш свого часу робив репортажі зі Слов'янська, Дебальцевого, Донецького аеропорту і вже зарекомендував себе як великий шанувальник політики Путіна.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше один з ватажків бойовиків ДНР зганьбився феєричними дурницями, які були зняті на відео.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?