Росія стягує військові кораблі до Криму через Азовське море: подробиці і фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія стягує військові кораблі до Криму через Азовське море: подробиці і фото

Росія стягує військові кораблі до Криму через Азовське море: подробиці і фото
Джерело:  online.ua

В Азовському морі зафіксували черговий військовий корабель Росії, який перекидається в окупований Крим. Новий російський прикордонний сторожовий корабель з артилерійським озброєнням помітили між Маріуполем та Бердянськом - його буксирували в напрямку Керчі.

Подробиці того, що відбувається, фото і карту опублікував в мережі керівник проекту "Майдан закордонних справ" Андрій Клименко, повідомляє ONLINE.UA.

"В Азовському морі на траверзі Білосарайської коси (це між Маріуполем і Бердянськом) зафіксовано буксирування в напрямку Керчі нового російського ПСКР "Безупречный" (прикордонний (патрульний) сторожовий корабель другого рангу (малий корвет) типу "Охотник") з артилерійським озброєнням. Буксирування здійснює буксир KAPITAN SHLYGIN MMSI: 273311220 ", - повідомив Клименко.

Він зазначив, що це вже сьомий військовий корабель ФСБ РФ, який був перекинутий з Балтійського і Білого морів в Азовське море на протязі останнього місяця.

"ПСКР "Безупречный", два ПСКР під номерами 01410 і 01411, проект" Гюйс "або" Ламантин ", ПСКР "Кизляр" і "Сыктывкар", "Керч"," Балаклава ", аварійно-рятувальне судно "Капитан Гурьев", а в перспективі - ПСКР "Петропавловск - Камчатский", - уточнив Клименко список російських військових кораблів, які були перекинуті до Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Держдумі РФ заявили, що Росія перекриє Азовське море в разі необхідності, навіть незважаючи на загрозу великої війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?