Росія відновила виробництво ракет для атак по Україні — Веніславський
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія відновила виробництво ракет для атак по Україні — Веніславський

Росія відновила виробництво ракет для атак по Україні — Веніславський
Джерело:  online.ua

За словами члена комітету Верховної Ради України з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федора Веніславського, в Росії змогли відновити виробництво ракет для злочинних атак по Україні. Окрім цього російські військові злочинці мають недоторканий запас ракет.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Чому росіяни збільшити кількість атак балістичними ракетами 

Ми на засіданні Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки у закритому режимі заслуховуємо постійно представників розвідувального співтовариства. Вони дають нам практично точну інформацію про кількість тих чи інших ракет (у ворога - УНІАН). Ми змушені констатувати, що за цей час - більше року як вже йде фактично війна, Росія змогла відновити виробництво ракет. І на сьогоднішній день вона фактично має певний такий недоторканий запас цих ракет, які не використовує. А ті, які виробляються, вони одразу йдуть в застосування і ними б’ють по території України, - зазначив Веніславський.

Чи варто очікувати на припинення ворожих ракетних атак

Він зазначив, що постійне виробництво певної кількості ракет дозволяє ворогу проводити регулярні ракетні атаки по Україні.

Тому, говорити про те, що найближчим часом ракет не залишиться, ми так не можемо. Вони виробляють певну кількість ракет, не будемо видавати всі закриті відомості, які мають враховувати наші військові для того, щоб планувати і оборону, і захист нашого неба. Але, люди мають бути максимально пильними, тому що війна продовжується. І Росія продовжує використовувати ці засоби ураження, які мають невибірковий характер, чим порушує всі конвенції правил ведення війни, - підкреслив Веніславський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?