Росія відправила на Донбас черговий "гумконвой": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Росія відправила на Донбас черговий "гумконвой": з'явилося відео

Росія відправила на Донбас черговий "гумконвой": з'явилося відео

Росія направила 25 вантажівок так званої "гуманітарної допомоги" на окуповані території Донецької та Луганської областей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МНС Росії.
"61-я колона МНС Росії з "гуманітарною допомогою" для Донбасу висунулася в бік російського кордону. В її складі 25 автомобілів, які везуть понад 300 тонн гуманітарних вантажів. Основна маса вантажу - це дитячі продуктові набори", - йдеться в повідомленні російського відомства.

Читайте також: Новий "гумконвой" від РФ на Донбасі: в мережі влучно пояснили причину відправки

У МНС РФ підкреслюють, що вантажівки "гуманітарного конвою" проходять на прикордонних пунктах пропуску необхідні митні процедури відповідно до міжнародного законодавства, але Україна не раз відзначала, що її представники не допускалися до перевірки даних вантажів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  21 лютого Росія відправила на окуповану територію Донбасу 60-й "гуманітарний конвой", при цьому в складі колони був помічений автомобіль радіаційного, хімічного і біологічного захисту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?