Росія відправила в ОРДЛО спеціальну "комісію" - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія відправила в ОРДЛО спеціальну "комісію" - що відбувається

Росія відправила в ОРДЛО спеціальну "комісію" - що відбувається
Джерело:  online.ua

В окуповані райони Донеччини та Луганщини прибула група російських офіцерів. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на щоденне зведення Міністерства оборони України.

За відомостями військової розвідки, окупаційна адміністрація посилила заходи, які спрямовані на бойову підготовку учасників протизаконних збройних формувань. Найбільш активна робота триває в артилерійському напрямку — підготовці мінометних батарей та артилерійських дивізіонів.

"Водночас на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей перебуває комісія Південного військового округу ЗС РФ до складу якої входять офіцери Михайлівської військової артилерійської академії (САНКТ-ПЕТЕРБУРГ). Зазначена комісія у т.ч. здійснює контроль заходів бойової підготовки", - зазначили у Міноборони.

Командування додало, що протягом доби у середу, 5 лютого, один український військовослужбовець отримав поранень внаслідок обстрілів. Від початку 6 лютого станом на 12:30 зафіксовано два обстріли з боку противника.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Білорусі несподівано заявили, що Генштаб передбачував напад на Україну ще за два роки до втілення  цих планів Кремлем. У збройних силах пояснили, що оцінюють ситуацію в сусідній країні для запобігання потенційної агресії проти республіки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?