Росія відстріляла більшу частину ракетного арсеналу — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія відстріляла більшу частину ракетного арсеналу — Зеленський

Росія відстріляла більшу частину ракетного арсеналу — Зеленський
Джерело:  online.ua

Росія вже відстріляла по Україні більшу частину свого ракетного арсеналу. Про це розповів президент Володимир Зеленський.

Джерело: відеозвернення Зеленського

Росію треба визнати спонсором тероризму

Звичайно, в них ще залишаються ракети. Звісно, вони ще можуть продовжувати ракетний терор проти наших людей. Але те, що вони вже наробили, це точно достатні аргументи для світу, щоб наприкінці визнати російську державу спонсором тероризму, а російську армію – терористичною організацією, - сказав Зеленський.

За його словами, українська сторона буде наполягати на цьому й надалі на переговорах із партнерами.

Російська держава стала терористом, і їй не соромно. А якщо не соромно, то це свідомо. А отже, має бути максимальна відповідальність, - сказав він.

Зеленський додав, що це лише питання часу, коли всі російські вбивці відчують, що таке справедлива відповідь за скоєні ними злочини.

Це лише питання часу, коли ми зможемо повернути всіх депортованих українців додому. Це лише питання часу, коли всі наші люди на всій нашій землі відчують, що таке впевнений мир.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?