Росія випробувала балістичну ракету: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія випробувала балістичну ракету: з'явилося відео

Росія випробувала балістичну ракету: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

На державному полігоні "Капустин Яр" в Астраханській області Російської Федерації провели випробування балістичної ракети "Тополь" (МБР РС-12М).

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеозапис, який був опублікований на відеоканалі YouTube російського оборонного відомства.

Читайте також: Турчинов зробив тривожну заяву про плани Путіна

Відзначається, що війська стратегічного призначення випробували ракету для встановлення ефективності використання зброї, і тестування дало хороші результати.

Зокрема, РФ хотіла отримати дані про здатність даної зброї прорвати протиракетну оборону, і отримана інформація буде використана для винаходу в майбутньому ще більш досконалого арсеналу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилися дані про те, що Росія випробувала ядерну зброю в ході військових навчань "Захід-2017".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?