Росія випустила 15 ракет по Львівський області — працює ППО
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія випустила 15 ракет по Львівський області — працює ППО

Росія випустила 15 ракет по Львівський області — працює ППО
Джерело:  online.ua

Російські війська масовано обстрілюють Львівщину — згідно з останніми даними, ворог випустив уже 15 ракет, частину з них збила ППО. Інформація про жертв, постраждалих та руйнування наразі уточнюється.

Джерело: Телеграм-канал мера Львова Андрія Садового

Що відомо про удари РФ по Львівській області

За словами Андрія Садового, зафіксовано вибух на об’єкті критичної інфраструктури у Львові. Відповідні служби виїхали на місце.

Через відсутність електроенергії тимчасово призупинено роботу міських ТЕЦ. Тому на разі гаряча вода не подається. Запустили резервні електрогенератори на кількох насосних станціях, щоб відновити водопостачання до міста. Частина міста без електроенергії. Не працює третина світлофорів. Після завершення тривоги на складних перехрестях працюватимуть регулювальники. Будемо оперативно повідомляти про подальші оновлення. До завершення тривоги залишайтесь в укриттях! Бережіть себе та рідних! - наголосив мер Львова.

Фото - скриншот

Окрім того, наголошується, що росіяни випустили щонаймеше 15 ракет по Львівщині - частину з них збила ППО.

Також Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний повідомив, що 10 жовтня за декілька годин російський агресор випустив по Україні 75 ракет, 41 збита ППО.

Залужний попереджає, що атака триває досі - залишайтеся в укриттях.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?