Росія влаштувала нове варварське бомбардування в Сирії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія влаштувала нове варварське бомбардування в Сирії: з'явилося відео

Росія влаштувала нове варварське бомбардування в Сирії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Росія відновила удари по житлових кварталах на сході  Алеппо в Сирії, що знаходяться під контролем сирійської опозиції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Російську службу BBC".


За словами сирійських активістів, Алеппо піддається найбільш масованому бомбардуванню за останні дні, за свідченнями очевидців, вбито 25 осіб, включаючи дітей.


Згідно з повідомленням сирійського центру спостереження за правами людини, російські бойові літаки скинули так звані протибункерні заряди, а також інші авіабомби на східні квартали Алеппо.


Телеканал «112 Україна» відзначає, що в соціальних мережах поширюються відеозаписи того, що описується як наслідки авіанальоту. На відеокадрах видно загорнуті в тканину дитячі тіла і батьків поруч з ними.


Як заявила неурядова організація "Лікарі без кордонів", в місті залишилося тільки 11 працездатних машин «швидкої допомоги», оскільки п'ять екіпажів були втрачені при бомбардуваннях, а ще у восьми відсутні необхідні запчастини.


Бомбардування послідувало за короткочасним затишшям, влаштованим за призовом сирійського уряду, частково для того, щоб цивільне населення могло покинути утримувані опозицією райони в східній частині Алеппо.




Як повідомляв ONLINE.UA,  міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон заявив, що факти вказують на вину Росії за знищений гуманітарний конвой ООН в сирійському Алеппо.


Нагадаємо, гуманітарний конвой ООН і сирійського Червоного півмісяця потрапив під авіаудар в провінції Алеппо. Літаки розбомбили 18 з 31 вантажівки з медикаментами, пшеницею і зимовим одягом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?