Росія влаштувала нову безсоромну провокацію в Криму - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія влаштувала нову безсоромну провокацію в Криму - що сталося

Росія влаштувала нову безсоромну провокацію в Криму - що сталося
Джерело:  online.ua

Кремль за вказівкою Володимира Путіна регулярно влаштовує провокації в окупованому Криму та на Сході України, де триває кривава війна. Цього разу російські окупанти в Криму вдалися до свого улюбленого сценарію та провели військові навчання з нанесенням ударів по наземних і морських цілях. Ці дані підтверджує пресслужба Міноборони РФ, передає ONLINE.UA.

"З екіпажами літаків Морської авіації і ППО Чорноморського флоту у взаємодії з корабельними силами проводиться планове навчання з ведення бойових дій з нанесенням ударів по наземних і морських цілях", - сказано в повідомленні.

Окрім того, варто звернути увагу на те, що нові навчання окупантів проходили в три етапи з використанням багатоцільових винищувачів Су-30СМ, фронтових бомбардувальників Су-24М і літаків-розвідників Су-24МР. Що важливо розуміти, в маневрах було задіяно близько 15 літаків.

"Під час першого етапу навчання технічний і льотний склад багатоцільових винищувачів Су-30СМ, фронтових бомбардувальників Су-24М і літаків-розвідників Су-24МР провели передполітну підготовку і тренувальні польоти з виконанням елементів спільного пілотування в парах і ланках. На другому етапі ЛТУ льотчики у взаємодії з екіпажами ракетного корабля на повітряній подушці «Самум» і ракетного катера «Волинь» провели тренування по ухиленню від умовного застосування моряками переносних зенітних комплексів з використанням теплових пасток, а потім виконали умовні бомбометання по морських цілях", - додають в Міноборони РФ.

Окрім того, вказано, що завершальним етапом ЛТУ стане нанесення ракетного і бомбового удару по десантному загону кораблів умовного супротивника із застосуванням нестандартних тактичних прийомів для виконання поставленого завдання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупований Крим зіштовхнувся з новою жахливою проблемою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?