Росія влаштувала потужну ракетну стрілянину в Середземномор'ї: що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія влаштувала потужну ракетну стрілянину в Середземномор'ї: що відбувається

Росія влаштувала потужну ракетну стрілянину в Середземномор'ї: що відбувається
Джерело:  online.ua

У Східному Середземномор'ї російський фрегат "Адмірал Макаров" провів навчальні ракетні стрільби. У ВМФ РФ розповіли, що моряки з ракет "Калібр" менш ніж за хвилину випустили 80 снарядів калібру 100 мм. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

Командир корабля капітан другого рангу Антон Купрін повідомив, що зброя, яка використовувалася під час навчальних стрільб, сьогодні є найсучаснішою зброєю Росії. Він підкреслив, що все озброєння корабля було перевірено в бою в попередніх двох роках, зазначивши, що вогонь російські моряки вели з "Калібрів" і зенітних комплексів.

Нагадаємо, "Адмірал Макаров" - третій фрегат проекту 11356, судна якого є багатоцільовими сторожовими кораблями дальньої морської зони. Вони ведуть бойові дії проти надводних кораблів та підводних човнів, призначені для оборонних і ударних місій в Чорному морі. Фрегати озброєні ракетним комплексом "Калібр", зенітним ракетним комплексом "Штиль-1" і ракетно-артилерійським комплексом "Палаш". На борту також є один вертоліт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерти назвали найважливішу мету Росії в Європі. Вони вважають, що Путін готовий до нової війни і, в разі виникнення збройного конфлікту, Москва вдарить по німецькому місту Бремерхафен, використовуючи російський атомний підводний човен проекту 885 "Ясень".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?