Росія вразила новим цинічним звинуваченням українських військових
Категорія
Події
Дата публікації

Росія вразила новим цинічним звинуваченням українських військових

Росія вразила новим цинічним звинуваченням українських військових
Джерело:  Слідком РФ

У Росії заявили про звинувачення «в агресивних діях» чотирьом українським командирам, які захищали незалежність України на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву прес-служби Слідчого комітету Росії.
Зокрема, було заочно пред'явлено звинувачення командирам 92-ї та 72-ї окремих механізованих бригад, полковникам Віктору Николюку і Андрію Соколову, а також командиру 44-ї окремої артилерійської бригади полковнику Олегу Лісовому і Андрію Грищенку, екс-командиру 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, нині - командувачу оперативного командування «Південь».
«Агресивні дії представників Збройних сил України на Донбасі вимагають уваги і рішучих дій правоохоронних органів», - говориться в заяві Слідчого комітету Росії.
Читайте також: Полковник АТО розповів, як бойовики на Донбасі знищували цілі села.
При цьому росіяни стверджують, що ведуть на окупованій території Донбасу роботу «відповідно до норм міжнародного та російського права».
У СК Росії заявили також, що продовжують фіксувати «злочини проти миру і безпеки людства», оскільки мова йде «про геноцид і застосування заборонених засобів і методів ведення війни».
Росіяни додали, що дії українських військових повинні отримати «правову оцінку» в рамках «нового Нюрнберзького процесу».
Читайте також: М ісцеві на Донбасі не вірили, що ми не будемо їх грабувати - розповідь офіцера АТО
«Під якою назвою він увійде в історію, покаже час, а зараз російські правоохоронні органи продовжують збирати докази, які будуть покладені в його основу», - стверджують в російському відомстві.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі продемонстрували справжнє обличчя російського фашиста, який приїхав на Донбас, щоб вбивати українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?