Росія vs НАТО: в США назвали головну загрозу в 2017 році
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія vs НАТО: в США назвали головну загрозу в 2017 році

Росія vs НАТО: в США назвали головну загрозу в 2017 році
Джерело:  online.ua

Військове протистояння між Російською Федерацією і членами країн НАТО, а також кризу в Північній Кореї названо серед головних світових загроз 2017 року для США, згідно з дослідженням американської Ради з міжнародних відносин.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  liga.net.


У дослідженні, яке фокусується на загрозах національній безпеці та інтересам США, на першому місці за ступенем загрози позначено навмисне або ненавмисне протистояння РФ і НАТО через "напористу поведінку" Кремля в Східній Європі.


Далі за ступенем загрози йде криза в Північній Кореї, спровокована випробуваннями ядерної зброї та міжконтинентальних балістичних ракет, військовими провокаціями і постійною політичною нестабільністю.


Читайте також:  Країна НАТО визначилася, як відповісти на вторгнення військ Путіна - The Guardian


На третьому місці - підривні кібератаки на об'єкти інфраструктури США.


Також в дослідженні відзначаються загроза терактів, нестабільність в Афганістані, протистояння в Туреччині курдів і уряду країни, а також громадянська війна в Сирії.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг вважає, що світова спільнота повинна тиснути на Росію, зокрема, продовжити економічні санкції проти РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?