Росія все ще має ілюзії про військові успіхи на сході України — Подоляк
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія все ще має ілюзії про військові успіхи на сході України — Подоляк

Росія все ще має ілюзії про військові успіхи на сході України — Подоляк
Джерело:  online.ua

Російська Федерація досі не розуміє наслідків війни й усе ще має ілюзії досягти успіхів на сході України. Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

Джерело: Радіо НВ

Росія все ще не розуміє наслідків війни, вона має ілюзії, що вони (росіяни – ред.) можуть на сході України досягти певних військових успіхів – це не так. Вони ще мають ілюзію, що вони можуть відбитися від санкцій, які ще не почали працювати на повну, і росія ще не потерпає від санкцій так, як має потерпати держава-агресор. Але це не так і десь до середини літа вони будуть потерпати вже в повному обсязі, - сказав Подоляк.

Він також зауважив, що рф ще не до кінця зрозуміла, що має токсичну репутацію і є країною-вигнанцем, з якою ніхто вже не спілкується на рівних.

Радник очільника ОП нагадав, що переговори з РФ зараз неможливі й призупинені, і будуть відновлені у разі, якщо Президент Володимир Зеленський заявить про таку необхідність.

Нагадаємо, що 17 травня Михайло Подоляк сказав, що переговорний процес між Україною та РФ нині призупинено у зв’язку, зокрема, з нерозумінням Росією реального стану справ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?