Росія вторглася в повітряний простір Польщі - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія вторглася в повітряний простір Польщі - ЗМІ

Росія вторглася в повітряний простір Польщі - ЗМІ

Вертольоти  Військово-повітряних сил Росії, які раніше перехопили американський розвідник, вторглися в повітряний простір Польщі.


Про це заявив один з польських лісників, який став свідком інциденту, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Польське радіо.


Пригода сталася минулого тижня. Російські вертольоти пролетіли через кордон, що розділяє Калінінградську область і Вармінсько-Мазурське воєводство і залетіли на кілька кілометрів углиб Польщі.


"Я був якраз в лісі, як раптом над моєю головою пронеслися три вертольоти в бойовій готовності. Вони летіли низько над деревами з боку російського кордону. Можна було розгледіти їх розпізнавальні знаки", - розповів лісник.


"Це тривало недовго і вертольоти повернулися за кордон", - також додав свідок.


За його словами, відразу ж після цього на шляху польоту російських вертольотів з'явився транспорт польської прикордонної служби.


Польська влада поки не дала офіційного підтвердження того, що інцидент дійсно мав місце.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  російські літаки імітували атаку на есмінець США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?