Росія запровадила прикордонний контроль для авіарейсів з Білорусі
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія запровадила прикордонний контроль для авіарейсів з Білорусі

Росія запровадила прикордонний контроль для авіарейсів з Білорусі
Джерело:  РІА Новини

З 15 травня 2017 року всі рейси між Білоруссю та Росією переводяться до міжнародних секторів аеропортів РФ.

Про це заявив держсекретар Союзної держави Росії і Білорусії Григорій Рапота, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

Читайте також: Лукашенко повністю в руках Путіна, його словесні випади нічого не варті - Безсмертний

"Прикордонний контроль громадян Російської Федерації та Республіки Білорусь, які прямують цими рейсами, здійснюватися не буде", - зазначив Рапорта та додав, що інші пасажири будуть проходити прикордонний контроль.

Громадяни РФ та Білорусі зможуть перетинати кордон Росії за внутрішніми паспортами, як і раніше, проте повинні будуть обов'язково зберігати посадковий талон для пред'явлення після прибуття в Росію. "Відмітки про перетин кордону в паспорті проставляти не будуть", - додав Рапота.

В той же час, у державному прикордонному комітеті Білорусі зазначили, що не будуть вводити прикордонний контроль на авіарейсах між Росією та Білоруссю, бо не бачать для цього причин.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав главу Росії Володимира Путіна "рідним братом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?