Росія вже почала "великий наступ", є великі проблеми — Данілов
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія вже почала "великий наступ", є великі проблеми — Данілов

Росія вже почала "великий наступ", є великі проблеми — Данілов
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов офіційно підтвердив, що армія Російської Федерації вже розпочала свій "великий наступ", але з ним у окупантів уже є великі проблеми.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Данілов заявив про початок "великого наступу" РФ на Україну

З великим наступом у них великі проблеми. Вони вже почали свій наступ, вони просто не кажуть, що вони його почали, а наші війська його дуже потужно відбивають. Той наступ, який вони планували, вже поступово йде. Але не той наступ, на який вони розраховували, - заявив секретар РНБО.

Данілов прокоментував пропозицію РФ щодо "переговорів"

Окрім того, Олексій Данілов відреагував на слова заступника очільника МЗС РФ Сергія Вершиніна про те, що офіційна Москва нібито готова до переговорів з командою Володимира Зеленського "без попередніх умов" з урахуванням цілей Кремля та ситуації, що склалася.

На переконання секретаря РНБО, таким чином очільник Кремля Володимир Путін намагаються реалізувати проєкт "Друга Україна".

Що стосується пропозиції цього хлопа з Москви, то у них зараз іде проєкт під назвою "Друга Україна", вони реанімують політтехнологів, які працювали за часів Януковича, очолювали інститути деякі, вони сьогодні вже починають свою брудну роботу на території нашої країни, щоб нас примусити до ситуації, умовно, двох Корей, 1957 року по "38 паралелі"… Деякі з Партії регіонів, а потім ОПЗЖ, які знаходяться за кордоном… по Монако, вони це супроводжують, контактують. Ніякої другої України не буде, буде єдина велика країна, - наголосив Олексій Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?