Росія забула про засуджених в Україні ГРУшників
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія забула про засуджених в Україні ГРУшників

Росія забула про засуджених в Україні ГРУшників
Джерело:  interfax.com.ua

Міністерство юстиції України не отримувало документів про помилування або видачу російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова.
Про це заявив глава відомства Павло Петренко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"Станом на зараз ніяких таких документів немає", - підкреслив він.
Водночас Петренко додав, що Мін'юст направив всі необхідні документи з видачі Україні Надії Савченко, а також інших українських політв'язнів.
"Зараз вони на розгляді російської сторони. У нас є тільки інформація від ЗМІ про те, що нібито сьогодні в їх Мін'юст надійшов певний пакет документів, які вони будуть відпрацьовувати їх Федеральною службою виконання покарань", - сказав міністр.
Крім того, Петренко зазначив, що з російськими колегами "ми контактуємо тільки шляхом конвенційних механізмів".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр юстиції РФ Олександр Коновалов заявив, що документи про видачу Надії Савченко в Україну проходять звичайну процедуру, при тому, що запити від засуджених в Києві Єрофєєва і Александрова не надходили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?