Росія замахнулася на наступні області України - Зеленському висунули скандальні загрози
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія замахнулася на наступні області України - Зеленському висунули скандальні загрози

Росія замахнулася на наступні області України - Зеленському висунули скандальні загрози
Джерело:  online.ua

У команді Путіна відзначилися новою скандальною заявою про розкол України - там вже не дочекаються, коли в українському суспільстві настане розкол та зі складу країни захочуть відокремиться нові області. Більш того, в Москві впевнені, що Захід не стане допомагати Києву в новій "кризі", так як вже втомився від "безвладдя" українських лідерів. З такою резонансною заявою виступив перший заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров в інтерв'ю урядовій газеті РФ, передає ONLINE.UA.

"Нас в Росії це, природно, турбує. Розкол в українському суспільстві дуже глибокий: за регіонами Південного Сходу, які навіть чути не хочуть про повернення до складу єдиної України, можуть послідувати Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя, які поки вичікують", - заявив Джабаров.

Російський парламентарій також звинуватив українську владу в невиконанні Мінських угод і допустив, що Київ нібито може до кінця року вийти з цих домовленостей. При цьому Джабаров впевнений, що у влади України немає конкретного плану по Донбасу.

"Зеленський - президент, але по факту він не керує країною. Є місцеві князьки, які ставить перед собою вузькі інтереси, багато в країні, на жаль, визначає терор населення націоналістами. ... Це дуже небезпечний період, коли певні сили на Україні можуть розхитати її державність ", - розкритикували політику українського лідера в путінській команді.

Важливо відзначити, що у Путіна не в перший раз загрожують Україні "втратою" ряду областей. У минулому році з погрозами виступав спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін. Тоді він заявляв, що що через "націоналізм і утиски малих народів" зі складу України можуть вийти ряд областей, при цьому в Кремлі відхрестилися від слів Володіна - там заявили, що думка спікера Держдуми РФ просто оціночна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що по еценкам експертів, Путін не зупиниться на Донбасі, так як хоче захопити весь південь України, а саме Одесу, Запоріжжя, Миколаїв і Херсон, щоб встановити повний контроль або навіть домінування в Чорному морі. Про наступні небезпечні цілі Путіна в Україні розповів ексглава МЗС Павло Клімкін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?