Росія завдала нового санкційного удару по Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія завдала нового санкційного удару по Україні

Росія завдала нового санкційного удару по Україні
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва неочікувано розсшира перелік громадян України, проти яких запроваджуються "санкції". Крім того, російський уряд розширив асортимент заборонених до ввезення на територію РФ товарів з України. Постанова уряду РФ від 16 грудня опубліковано на офіційному порталі правової інформації,повідомляє ONLINE.UA.

Варто зазначити, що в список персональних санкцій внесли ще 9 осіб і виключили двох українців. Як відомо, всього в ньому - близько 570 осіб.

"У розширений перелік товарів, ввезення яких з України в Росію заборонено, потрапили регенерованого паперу або картон. У списку також є кукурудзяний крохмаль, глюкоза і фруктоза, медичні повітроводи й трубки, грілки, катетери, кровоспинні джгути та деякі інші вироби медичного призначення", - сказано в повідомленні.

Окрім того, офіційна Москва заборонила імпорт з України радіаторів та котлів центрального опалення, і частин рідинних помп.

Варто зазначити, нещодавно стало відомо, що Кабмін України хоче розширити санкції проти Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глави держав і урядів країн Європейського Союзу завдали нового безжалісного удару по путінському режиму  — вони продовжили дію потужних економічних санкцій проти Російської Федерації ще на 6 місяців. Цю чудову новину повідомив президент Європейської Ради Шарль Мішель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?