Росія завдала ракетного удару по Тернополю. Є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія завдала ракетного удару по Тернополю. Є поранені

Росія завдала ракетного удару по Тернополю. Є поранені
Джерело:  online.ua

В ніч з 13 на 14 травня російські війська завдали ракетного удару по Тернополю. У місті виникла пожежа в нежитловій будівлі, є двоє поранених.

Джерело: Сергій Надал, Володимир Труш

Ракетний удар по Тернополю

За повідомленням ЗМІ, вибухи пролунали близько 22:36.

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко повідомив, що у місті приліт в промзоні. Мер Тернополя Сергій Надал зазначив, що у нежитловій будівлі виникла пожежа.

На місці працюють рятувальники.

Голова ОВА Володимир Труш повідомив, що внаслідок обтрілу поранення отримали двоє цивільних. Постраждалих госпіталізували, попередньо, вони мають осколкові поранення та опіки.

Є влучання у складські приміщення, які належать комерційним підприємствам та релігійній організації. На місці події працюють пожежники.

Загорання не було ліквідовано станом на 00.19.

Прошу усіх жителів Тернопільщини в жодному разі не перебувати біля місця загорання . Нагадую, - триває комендантська година! Більше інформації надамо після висновків спеціалістів, - написав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?