Росія збільшила кількість БТГ в Україні до 85
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія збільшила кількість БТГ в Україні до 85

Росія збільшила кількість БТГ в Україні до 85
Джерело:  online.ua

Американськми журналістам вдалося дізнатися, що Росія продовжує розгортання батальйонних тактичних груп в Україні. Згідно з останніми даними, їхня загальна кількість 21 квітня зросла до 85, оскільки протягом доби в Україну зайшли ще 3 БТГ країни-агресорки.

Джерело:  CNN

РФ продовжує збільшувати кількість БТГ в Украні

За словами одного із представників Пентагону, Росія продовжує нарощувати свої сили всередині України, переорієнтуючись на Донбас.

Як стверджують жураналісти, з посиланням на своїх інсайдерів, РФ вдалося перекинути ще три батальйонні тактичні групи з 20 квітня, внаслідок чого загальна кількість російських тактичних груп в Україні досягла 85.

Окрім того, наголошується, що загальна кількість БТГ, перекинутих за останній тиждень ворогом до нашої країни, сягнула 20.

У Міноборони США попереджають, що переважна більшість частина БТГ, що прибувають в Україну, прямують зразу ж в регіон Донбасу.

Більшість із них, які ми все ще оцінюємо, прямують у регіон Донбасу, але я попереджаю, що ми не знаємо точно, де який підрозділ знаходиться у конкретний день, - заявив інсайдер видання.

Іноземні аналітики припускають, що Путін намагається зібрати на сході України у 5 разів більше загарбників, ніж українських захисників. Що важливо розуміти, чисельність російської БТГ приблизно 1000 окупантів.

Наших воїнів на сході України, як стверджує Володимир Зеленський, наразі понад 40 тисяч.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?