Росія зганьбилася з новою "справою" проти українських військових: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія зганьбилася з новою "справою" проти українських військових: з'явилося фото

Росія зганьбилася з новою "справою" проти українських військових: з'явилося фото
Джерело:  Слідком РФ

У Слідчому комітеті Росії відкрили кримінальну справу проти українців через нібито скоєні ними обстріли населених пунктів Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СК РФ.
Читайте також: Ро сія вирішила "судити" ще кілька українців: з'явилися імена і подробиці
"У період з 4 по 6 лютого поточного року особами з числа військовослужбовців Збройних Сил України та Нацгвардії України на території Донецької області проведені численні артилерійські обстріли, в результаті яких пошкоджені десятки житлових будинків і адміністративних будівель, а також лінії електропередач і залізничний рухомий склад", - йдеться в повідомленні.



Примітно, що стаття про відкриття кримінальної справи за статтею про застосування заборонених засобів і методів ведення війни супроводжується ілюстрацією - фотографією наслідків обстрілу бойовиками Авдіївки, яку 29 січня в числі інших оприлюднив керівник поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СК РФ порушив кримінальні справи проти командирів Збройних сил України, серед яких і Герой України Сергій Шаптала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?