У РФ виникнуть нові серйозні проблеми з логістикою в Україні – ISW
Категорія
Політика
Дата публікації

У РФ виникнуть нові серйозні проблеми з логістикою в Україні – ISW

У РФ виникнуть нові серйозні проблеми з логістикою в Україні – ISW
Джерело:  online.ua

Американські аналітики звертають увагу на те, що у ніч на 4 лютого на одному з промислових об'єктів Бєлгородської області спалахнула масштабна пожежа. Представники ISW озвучили прогноз, що це може ще більше порушити логістику російських загарбників в Україні.

Джерело: ISW

У РФ виникнуть нові проблеми з логістикою в Україні

Згідно з останні даними, пожежа у РФ сталася на підприємстві, де нібито виготовляють важливі металоконструкції.

Нафтобаза, на якій спалахнуло полум'я, розташована на промисловому підприємстві окупантів у Борисовці Бєлгородської області. На ньому виготовляють металоконструкції для ремонту Керченського мосту, що в тимчасово окупованому Криму. Тож, пожежа могла завдати руйнувань промоб'єкту і, відповідно, перешкодити поточним ремонтним роботам Росії на Керченському мосту, що є важливим для логістики наземним шляхом росіян на Півдні України, - зазначають американські аналітики.

Що цікаво, губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Володимирович знову почав звинувачувати у тому, що сталося, Збройні сили України.

Що відомо про пожежу під Бєлгородом

У ніч на 4 лютого у Бєлгородську область, селище Борисовка, спалахнула нафтобаза.

За словами місцевих ЗМІ, вогонь відразу перекинувся на цистерни, саме тому пожежу довго не могли загасити.

Як вдалося дізнатися пізніше, на підприємстві, де розміщена нафтобаза, виготовляють металоконструкції, які російські загарбники використовують в Україні.

Росіяни продовжують обурюватися у соціальних мережах, адже не розуміють, чому російська ППО не може захистити від ударів ЗСУ важливі об'єкти їхньої країни.

Варто зазначити, що після пожежі у Бєлгородській області оголосили безстроковий "жовтий" рівень терористичної загрози. Губернатор області уже публічно визнав, пожежа наробила "серйозних збитків".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?