Росія змінює ватажка ЛНР: в Україні розкрили план Кремля
Категорія
Події
Дата публікації

Росія змінює ватажка ЛНР: в Україні розкрили план Кремля

Росія змінює ватажка ЛНР: в Україні розкрили план Кремля
Джерело:  online.ua

Блогер і журналіст Денис Казанський вважає, що в Кремлі готують заміну ватажкові бойовиків так званої ЛНР Ігорю Плотницькому.
Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Буквально недавно вийшло на "Росбалт" інтерв'ю з Валерієм Болотовим, попередником Плотницького. І тут вже він такого навернув (хіба що українські націоналісти подібне говорили): Плотницький - мародер, вбивця, саботажник; за словами Болотова, Плотницький руйнував Луганськ, це батальйон "Зоря" (яким командував Плотницький, - ONLINE.UA) влітку 2014-го обстрілював місто з мінометів", - нагадав блогер.
Читайте також: Бо йовики ЛНР самі обстрілювали Луганськ: з'явилося гучне зізнання

Він зазначив, що РосЗМІ висміювали заяви України про те, що бойовики ЛНР обстрілюють Луганськ.
"Знову ж таки, коли Україна ці факти доводила, російська пропаганда нас висміювала: "Так, звичайно - ополченці самі себе обстрілюють, та хіба можна стріляти по своїх сім'ях, як не соромно таке писати, за це доведеться відповідь тримати! "Тепер же виявляється - таки "ополченці" обстрілювали самі себе, більш того, Болотов знав про це з самого початку, але мовчав - поки йому не дали наказ мочити Плотницького", - сказав Казанський.
За його словами, тепер для Росії немає сенсу залишати Плотницького при владі.
"Ось так виходить: Росія намалювала Плотницькому роги, копита і свинячий п'ятак, і після цього залишати його при владі просто немає резону, адже люди будуть думати, що росіяни поставили в ЛНР якогось найдосконалішого виродка, і питання тільки до Росії: "Навіщо ви це зробили? За що там люди вмирали? До чого ця війна, якщо Путін замість одних ідіотів поставив абсолютно безпринципного дегенерата, який втопив нещасний Луганськ в крові?" Думаю, все це свідчить про прийдешню заміну Плотницького", - вважає журналіст.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Кремль збирається прибрати Плотницького з ЛНР - журналіст Денис Казанський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?