Росія знущається над нами: в Британії вимагають дати відсіч РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія знущається над нами: в Британії вимагають дати відсіч РФ

Росія знущається над нами: в Британії вимагають дати відсіч РФ
Джерело:  online.ua

Авторитетне британське видання The Guardian опублікувало резонансний матеріал, в якому зазначило, що Кремль намагається підірвати політику їхньої країни, а також закликало офіційний Лондон визнати загрозу з боку Росії та дати потужну відсіч агресору, передає ONLINE.UA.

В статті підкреслюється той факт, що навіть велика концентрація військової сили на базі у Солсбері не змогла перешкодити російським розвідникам застосувати заборонену хімічну зброю.

"Росія тролить нас. Це бойові дії, розіграні як політичний театр. А ми надто сліпі, щоб визнати це і розробити послідовну стратегію виступити проти них... Театр війни змінився. Ми не відреагували. А наш уряд все заперечує. Або паралізований. Або і те, і інше. В листопаді минулого року Борис Джонсон сказав парламентському комітету, що немає "навіть крихти" доказів російського втручання у вибори у Великій Британії. Зараз ця заява здається жахливою", – сказано в матеріалі.

Окрім того, видання нагадало, що декілька місяців тому голова парламентського розслідування фейкових новин Деміан Коллінс зробив чітку вимогу, щоб уряд відзвітував, чим займаються британські спецслужби. Однак жодної реакції на цей заклик так і не було.

Як повідомляв ONLINE.UA,  ставлення жителів Великої Британії до режиму президента Росії Володимира Путіна різко погіршилося  після отруєння колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в Солсбері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?