Росія зрадила зрадника: мережа продовжує кипіти через вбивство Жиліна
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія зрадила зрадника: мережа продовжує кипіти через вбивство Жиліна

Росія зрадила зрадника: мережа продовжує кипіти через вбивство Жиліна
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах продовжують обговорювати убивство в Росії в ресторані під Москвою ватажка сепаратистської організації «Оплот» з Харкова Євгена Жиліна.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Відзначимо, ватажок проросійської організації "Оплот" з Харкова Євген Жилін, відомий своїми виступами проти "Євромайдана" в 2014 році і підтримкою так званої "Новоросії", був убитий 19 вересня в підмосковному селищі Горки-2 в ресторані "Вітерець".
Повідомлялося, що кілер увійшов до ресторану і розстріляв Жиліна і його супутника, який отримав важкі поранення.
При цьому джерела російських ЗМІ в правоохоронних органах повідомили, що Жилін міг бути убитий через борги, які він взяв в Україні.



Shapito: Мільчаков, Філліпс, Гіві.


Фобіофоб: Людина дасть посилання на Миротворець, а дівчинка сама визначить послідовність.
Jako Varrd: Скільки їх таких ще між рядків бовтається... Довгий список вийде.
«Журналіст ВГТРК Ігор Корнелюк взяв перше інтерв'ю у Євгена Жиліна після інциденту в ресторані Вітерець», - саркастично поіронізував користувач, який пише в Twitter під ніком «Все плохо».



Відзначимо, що Ігор Корнелюк був убитий на Донбасі в 2014 році, саме в його вбивстві в Росії звинувачували народного депутата від фракції «Батьківщина» Надію Савченко.


Mikhail Podolsky: По телеканалу Росія-666.


Syt_nik: Путін - наступний, у кого беруть інтерв'ю.


«Коли зрадник Жилін зрозумів, що Росія зрадила зрадників», - написав у своєму Twitter блогер Михайло Голуб і опублікував скріншот.



На скріншоті в своєму записі в соцмережі від 6 липня Жилін скаржиться на те, що Росія видала СБУ сепаратиста Андрія Бородавку, який володів максимумом інформації про роботу «підпілля» в Харкові.


«Наша думка і здоров'я нікому не потрібні», - пише Жилін.


kljaver: А паРаша цим дебілам присягала? Кацапофашистський рейх ніяк їх не зраджував.


Joney M.: "Вціліле підпілля")


Як повідомляв ONLINE.UA,

супутник убитого 19 вересня в ресторані під Москвою ватажка харківської сепаратистської організації "Оплот" Євгена Жиліна Андрій Козирєв впав у кому, при цьому в мережі повідомляють, що він є відомим бойовиком так званої ЛНР - "заступник командира" "народної міліції "Луганська

.


Нагадаємо, в соціальних мережах активно

обговорюють вбивство в елітному ресторані під Москвою в Росії сепаратиста Євгена Жиліна, ватажка організації "Оплот" з Харкова, відомого діяльністю проти "Євромайдана" в 2014 році і підтримкою так званої "Новоросії

".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?