Росія зробила гучну заяву про теракти
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія зробила гучну заяву про теракти

Росія зробила гучну заяву про теракти
Джерело:  РІА Новини

Напередодні виборів до Держдуми Росії, які пройшли у вересні 2016 року, в Москві запобігли низці терактів.
Про це в ході засідання колегії заявив керівник Головного управління Міністерства внутрішніх справ Москви Олег Баранов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Силовики Путіна зробили гучну заяву про терористів в Москві і Пітері
"Напередодні виборів співробітниками ГУМВС спільно з ФСБ по Москві і Московській області припинено діяльність групи з восьми осіб, які зараховують себе до терористичної організації, члени якої планували здійснити теракти на території міста", - підкреслив Баранов. При цьому інших подробиць спецоперації він не повідомив.
Видання відзначає, що в 2016 році Федеральна служба безпеки інформувала про затримання членів кількох груп терористів, і яку з них мав на увазі Баранов - поки не відомо.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський лідер Володимир Путін похвалив роботу ФСБ РФ і заявив, що в 2016 році спецслужба запобігла десяти терактам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?