Росія зробила нову нахабну заяву по Донбасу
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія зробила нову нахабну заяву по Донбасу

Росія зробила нову нахабну заяву по Донбасу
Джерело:  ТАРС

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров похвалив  підхід президента США Дональда Трампа до ситуації на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"(Трамп) сказав, що хоче зрозуміти ситуацію в Україні і потім вирішить, як він повинен діяти. Це, на мій погляд, є значною і якісною зміною курсу в порівнянні із зусиллями адміністрації Обами", - зазначив російський міністр.

Читайте також: Україна здатна повернути Донбас силою і вигнати звідти "невпізнаних зелених чоловічків" - Цві Аріелі
За словами Лаврова, США тепер зрозуміли, що відновлення контролю Києвом над Донбасом не вирішить всіх проблем в Україні.
"Якщо хтось сподівається, що всі проблеми в Україні можна просто вирішити шляхом відновлення повного контролю нинішнього режиму на Донбасі - це утопія", - сказав Лавров.
"Всі це розуміють, і в Європі, в тому числі в Парижі, Берліні та Брюсселі. І Вашингтон також це розуміє. Вони почали це усвідомлювати ще за попередньої адміністрації", - додав глава МЗС РФ.
Нагадаємо, в інтерв'ю Fox News Трамп заявив, що точно не знає, що відбувається на Донбасі та чи контролює Росія бойовиків.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков висловив надію, що у бойовиків на Донбасі вистачить зброї для відповіді на "агресивні дії" України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?