Росія зробила нову заяву щодо газу для України
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія зробила нову заяву щодо газу для України

Росія зробила нову заяву щодо газу для України
Джерело:  online.ua

Термін дії знижки на російський газ для України закінчується, з 1 квітня його ціна відповідатиме чинному контракту між "Газпромом" і "Нафтогазом України".
Про це заявив міністр енергетики Російської Федерації Олександр Новак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт відомства.
Відзначається, що в першому кварталі 2016 року сума знижки становила $17,77. Кінцева ціна газу для України становила $212 за 1 тис кубометрів.
"Починаючи з 1 квітня поточного року, ціна газу України повністю відповідатиме чинному контракту між "Газпромом" і "Нафтогазом України", - йдеться в заяві міністра.
Як відомо, Україна в 2015 році фактично відмовилася від закупівель російського газу.
Також повідомлялося, що  єврокомісар Марош Шефчович під час Українського енергетичного форуму заявив, що Україні потрібно почати нові переговори з Росією про визначення ціни на газ, а Євросоюз готовий виступити посередником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?