Росіян замість "Бояришника" тепер вбиває "Дід Мороз"
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіян замість "Бояришника" тепер вбиває "Дід Мороз"

Росіян замість "Бояришника" тепер вбиває "Дід Мороз"
Джерело:  fontanka.ru

У Росії в Санкт-Петербурзі правоохоронці знайшли мертвими в покинутому будинку трьох осіб, які вживали замість алкоголю склоочисник "Дід Мороз".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Фонтанку".
Тіла жінки і двох чоловіків знайшли ввечері 9 січня, поруч з ними на підлозі лежала практично порожня п'ятилітрова пляшка з написом "Склоомиваюча рідина Дід Мороз".
На думку правоохоронців, в складі склоочисника є метиловий спирт, яким і отруїлися люди. При цьому оптові постачальники "Діда Мороза" в Петербурзі в своїх анотаціях до продукції підкреслюють, що склоомиваюча рідина виробляється з етилового або його промислового аналога - ізопропилового спирту.

Читайте також: Шнуров написав вірш про смертоносний "Бояришник": опубліковано відео
11 січня Слідчий комітет Василеостровского району Пітера порушив кримінальну справу за статтею 238 КК "Збут продукції, що не відповідає вимогам безпеки, що спричинило смерть трьох осіб" (санкція до 10 років).


Нагадаємо, з 17 грудня 2016 року в російському Іркутську в результаті отруєння спиртовмісним концентратом для ванн "Бояришник" в лікарні потрапили безліч пацієнтів, при цьому багато з них померли.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії житель Пензенської області помер в ніч на 29 грудня через отруєння склоочисником і шампанським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?