Росіян змусили прибрати кримські вина на виставці в Італії
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіян змусили прибрати кримські вина на виставці в Італії

Росіян змусили прибрати кримські вина на виставці в Італії
Джерело:  online.ua

В Італії на винній виставці делегацію росіян змусили прибрати зі стенду кримські вина, захоплені з підприємств окупованого півострова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook представника проекту UA2EU Олексія Любецького.
"... В кінці дня я підійшов до стенду Росії. Українські вина прибрали зі стенду. Це перемога і результат спільних дій громадськості та державних органів (Посольства України в Італії)", - написав він.

Читайте також: Легендарний Майкл Баффер нагадав всьому світу, чий Крим: опубліковано відео
Як повідомляла на своїй сторінці в Twitter речник Міністерства закордонних справ України Мар'яна Беца, МЗС направило ноту протесту італійській стороні і звернулося до організаторів заходу.
"За рішенням Ради ЄС №692 / 2014 року, італійські організатори направили вимогу російській стороні не виставляти товари з АР Крим на Vinitaly-2017", - повідомила Беца.
Як повідомляв ONLINE.UA, в одному з провідних виноробних підприємств окупованого Криму "Масандрі" розповіли, що припиняють процес оновлення лози.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?