Росіяни атакували Південь України дронами. Є влучання
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни атакували Південь України дронами. Є влучання

Росіяни атакували Південь України дронами. Є влучання
Джерело:  online.ua

В оперативному командуванні "Південь" повідомили про нічну атаку Одещини та Миколаївщини дронами-камікадзе “Shahed”. З 17 БпЛА силам ППО вдалося знищити 14. Є одне влучання по підприємству на Одещині.

Джерело: ОК “Південь”

РФ атакувала Південь України дронами

В ніч проти 4 квітня РФ атакував Південь України дронами-камікадзе “Shahed-131/136”.

Усього було запущено 17 БпЛА. Повідомляється, що зусиллями сил протиповітряної оборони вдалося знищити 14 з них. силами протиповітряної оборони.

13 безпілотників було збито у небі над Одещиною і 1 – над Миколаївщиною.

Зафіксовано одне влучання по підприємству на Одещині. В результаті “прильоту” там спалахнула пожежа. До ранку рятувальникам вдалося її ліквідувати.

Попередньо повідомляється, що людських втрат немає.

Іранські безпілотники регулярно постачаються до РФ

Повідомляється, що з початку березня Росія, ймовірно, запустила щонайменше 71 безпілотник іранського виробництва Shahed.

Цілями атаки дронів була здебільшого критична інфраструктура по всій Україні.

До цього наприкінці лютого спостерігалася невелика пауза до двох тижнів, коли безпілотники не використовувалися, після чого почалися регулярні поставки та удари по Україні.

В Британській розвідці зазначають, що Росія, ймовірно, запускає “шахеди” з двох напрямків: з Краснодарського краю та з Брянської області РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?