Росіяни на Донбасі влаштували перестрілку з місцевими: є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни на Донбасі влаштували перестрілку з місцевими: є загиблі

Росіяни на Донбасі влаштували перестрілку з місцевими: є загиблі

На окупованих територіях Донбасу сталося кілька кривавих перестрілок між російськими військовими і бойовиками з числа місцевих жителів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони України.
За даними розвідників, 16 січня в Новоазовську сталася збройна сутичка між бойовиками так званого "полку морської піхоти" ДНР і військовослужбовцями з Росії, в результаті якої три людини були вбиті і ще дев'ять отримали поранення.
При цьому, станом на 17 січня, серед бойовиків "6-го окремого механізованого полку", розташованого в Кадіївці, Луганській області, було зафіксовано 80 випадків дезертирства.
Читайте також: Бо йовики на Донбасі вже почали щось розуміти і біжать: з'явилися подробиці
"Однак реальна кількість дезертирів в полку значно більше. З метою приховування цього факту від російського окупаційного командування командиром полку прийнято рішення при підготовці зведень вказувати дезертирів відпускниками або людьми, яких звільнено зі служби", - йдеться в повідомленні.
Розвідники додали, що, незважаючи на посилення спроб російського командування, спрямованих на підтримку військової дисципліни, в окупаційних військах збільшується кількість дезертирів і небойових втрат.
Так, після прибуття в Новоазовський район Донбасу підрозділи спецназу з Донецька з жорстоким поводженням із застосуванням фізичного впливу до військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), серед останніх значно збільшилася кількість бажаючих перевестись в інші з'єднання і частини російських окупаційних військ".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про масове дезертирство російських військових на Донбасі, після якого найманців змусили робити фото в окопах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?